De 4 elementen voor uw bedrijf...

Elementen van Micha-Design.nl
Vormgeving Of het nu gaat om een bedrijfslogo, briefpapier of businesscard. Maar ook internetsites en digitale documenten (Word, PDF). Een bedrijf dat mee wil liften met de economie, kan niet meer zonder internet, drukwerk wordt, dus ook uw briefpapier of flyer, steeds minder belangrijk.
Meer handelingen gebeuren digitaal. Wij ontwerpen ook uw Word en PDF documenten. Alles uniform en in lijn van de huisstijl.

Huisstijl De uitstraling van uw bedrijf, uw huisstijl. Het is vaak de eerste indruk van uw bedrijf dat onderscheidend moet zijn van de concurent. U wilt toch ook, dat een bezoeker van uw site met een informatie verzoek, aan uw e-mail en briefpapier herkent dat dit uw post is.
Huisstijl ontwerp! Herkenbaarheid wekt vertrouwen.
Uw bedrijf stevig met de voeten in de aarde en geen gebakken lucht!

Internet & Drukwerk Om uw bedrijf bekend te maken, heeft uw reclame uitingen nodig! Drukwerk en internet verspreiden uw naam, zelfs als u er even niet bent. Internet is wereldwijd en 24 uur per dag. Het trage post systeem (snail-mail), wordt in meerdere maten overgenomen door e-mail. Een prospect vindt uw businesscard vaak wel mooi, hij bewaart hem in een bakje. Maar vaak is de eerste vraag: "Heeft u ook een website?". In een later stadium komen pas de businesscard en het briefpapier om de hoek.

Passie en chemie Dat is wat er ontstaat als wij, uw wereld en mijn wereld samen brengen. Mijn passie voor het internet en mooi drukwerk, gecombineerd met uw passie voor uw bedrijf! Micha-Design.nl is pas tevreden als de klant, u dus, tevreden is.